Erotikdödare


Har jag sagt det förut?

Jag avskyr Strumpbyxor.

De går sönder, de är för korta och åker ner i grenen, eller så köper man större storlek och då är de för VIDA och rynkar sig fult (Jag har hört talas om att det finns extralånga strumpor, men aldrig där jag handlar?!) för att inte tala om hur DYRA (44 spänn idag, på konsum, efter att det par jag hade på mig gått sönder!) de är med tanke på att de pajjar HELA TIDEN och är äckliga att ha på sig och jag förstår inte hur kvinnligheten står ut med dem eller varför ingen kommit på något bättre!??

Hur gör Drottning Silvia?? Är det DET hon har livvakterna till, att bära lådvis med extrastrumpor? Är det strumpkonsumtionen som tvingar kungen att begära högre apanage??

Varför jag då har dem? För att kunna ha fina skor, klackskor, eftersom bästvännen säger att man inte får ha klättersandaler till klänning. Utan strumpor för jag för ont av skorna. (Som om de inte gör ont MED strumpor…)
Jag tycker att hon har fel.

Länge leve sandalerna!

Det här är den nya sommartrenden:

Strumplösa fötter i bekväma skor. Till fest kan man måla tånaglarna. Eventuellt.

.

.

Om mcsarcne

Essa. Enastående. Ensamstående. Essantiell, emotionell. Elitistisk, Egoistisk Elemmírëansk Eller bara en massa trams..! Visa alla inlägg av mcsarcne

One response to “Erotikdödare

  • Fröken Underbar

    Du HAR söta fötter, och du HAR otroligt snygga ben – men dina fötter blir ännu sötare och benen ännu vackrare om de sitter ett par pingliga skor längst ned på konkarongen…

    Fast…det är klart. ..det är ju rätt…charmigt…(det där har du inte hör från mej btw…) att ha såna där mormorsattrubut till catsuiten.. =)

    Hursomhelt så är du underbar.ALLTID. Och framförallt oavsett skor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: