Vi och Dom

Vi Svenskar i Mellanmjölkens land, vi som gifter oss för att duktigt få 2.6 barn, som bor i villa, kör volvo och lydigt planerar middagsmenyn utifrån konsums reklamerbjudanden. Vi vet hur det ska vara.

Här tycker vi att det är konstigt med homosexuella, de har ju helt enkelt inte förstått hur bra man kan ha det, kanske finns det hopp för dem, om de får vård?

Det är ännu mer synd om alla stackars invandrare, som inte bara inte förstår, utan dessutom saknar hopp om att en gång kunna förstå.

Ja, jag är fortfarande förbannad över dagens DN-Debatt

”En könsneutral äktenskapslag i Sverige skulle också kunna öka främlingskapet inför vårt samhälle bland många nyanlända medborgare. Kulturella och religiösa motsättningar av långvarig art kan komma att polariseras i vårt land om inte äktenskapsfrågan hanteras med varsamhet och försiktighet. Aspekten att integrationen skulle försvåras måste tas på fullaste allvar. Krav på särlagstiftning för människor med viss religiös tillhörighet kan komma att växa i styrka i den politiska debatten”

”Nyanlända medborgare” – snygg eufemism. Skriv Blatte när ni tänker blatte!

Jag frågar mig: Varför kommer människor hit? Somliga flyr från krig och armod, långt ifrån alla, men många. ALLA kommer hit för att man tror att det är bra, man vill förändra, berika, förbättra sitt och sina barns liv.
De flesta människor – oavsett hudfärg, svensk eller blatte spelar ingen roll – är beredda att förändra sina liv till det bättre helt enkelt för att det är trevligt, för att det lönar sig och för att man mår bra av det. Man öppnar dörrar och möjligheter.
Somliga människor blir rädda för förändringar. Då vill man stänga dörrar, förbjuda möjligheter. Haken är bara att det inte är speciellt politiskt korrekt. Man får inte säga:”De är konstiga, de där blattarna, med sin konstiga mat och sin konstiga musik och sina konstiga kläder”
Det är den sortens människor som klistrar på ett brett leende och säger:”Men vi har alltid hoummos på julbordet, jo, vi är sååå vidsinta”.
Det är den sortens människor som döljer sin egen rädsla för förändring bakom andra människors ”svaghet” och samhällets ”skörhet”.
Man säger sig vara rädd för ökad polarisering – när man i själva verket redan är iskallt vit och svart i sitt tankesätt och glatt och utan betänkligheter sprider skiten omkring sig.

.

Om mcsarcne

Essa. Enastående. Ensamstående. Essantiell, emotionell. Elitistisk, Egoistisk Elemmírëansk Eller bara en massa trams..! Visa alla inlägg av mcsarcne

One response to “Vi och Dom

  • Anonymous

    I söndags, på Mors dag, var jag på HågelbyGård tillsammans med ett gäng släktingar. Det är en ny tradition att vi picnicar tillsammans där och då.

    Massor av folk och självklart hamnade en blattefamilj bredvid oss och enligt alla fördomars regler så drar de upp en grill och naturligtvis drar oset in över oss. *S* Ingen skugga må falla över mina släktingar, samtliga verkade tycka att det luktade gott.

    När jag sen vänder mig om så ser jag en indisk, eller möjligen pakistansk, familj stå och vänta i kön till hästridningen. Mamman iklädd en otroligt läcker turkos mönstrad historia draperad över hela sig. Komplett med det mörka håret uppsatt och en droppe i pannan – kort sagt skitsnygg.

    Jag gillar att bo i Botkyrka – långt från lagom. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: