Idioti #4


Det här är bara så dumt att jag faktiskt undrar om det verkligen är sant.

Men om det nu ÄR sant, som jag läser över någons axel på tunnelbanan, att pentagon använt ca 7,5 miljoner dollar på att utveckla en ”bögbomb” så… undrar jag: Hur tänkte de där?

Jag läser och häpnar:

” Bomben skulle släppa ut kärlekshormoner som gör fienden till homosexuella och mer intresserade av varandra än att slåss mot U.S army.”

Make love, not war – Är det måhända någon som rökt på lite för mycket här?

Vidare:

”Källor inom militären försäkrar för CBS att de aldrig har gjort handling av planerna att utveckla en bögbomb. Planerna skrotades ganska snart efter att de föreslagits”

Hur sjutton hann de sprätta så hiskeligt mycket stålar då?!?

Jag tittar in på Lutherhjälpens hemsida och konstaterar att för 100 kronor kan man plantera ett träd som förhindrar erosion och ger skugga. För 300 kronor kan man förse en by med ett dass, som förhindrar förorening och smittspridning via dricksvattnet. För 7,5 miljoner dollar (52 miljoner kronor) kan man gräva riktiga brunnar i 3851 byar i Afrika, och för växeln man får över kan man plantera drygt 1100 träd.

Ifall man nu hade 52 000 000kr som man inte visste vad man skulle göra med, alltså.

…och sen när blev homosexuella människor per automatik fullständigt hormonstyrda? Jag känner flera homosexuella personer, och de är helt kapabla att stå, gå och andas trots att samkönade personer vistas i samma rum. Antagligen skulle flera av dem duga till soldater också, trots sitt ”handikapp”. (Även om en och annan antagligen gör sig bättre på Ikea!)

Kort sagt:

Ännu en Idioti

.

Om mcsarcne

Essa. Enastående. Ensamstående. Essantiell, emotionell. Elitistisk, Egoistisk Elemmírëansk Eller bara en massa trams..! Visa alla inlägg av mcsarcne

One response to “Idioti #4

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: