Korkat

Det blev inte som jag tänkt det.
Min irritation var stor, det var den, och jag orkade inte ta tag i det hela. Tiden gick men tillslut skrev jag det där sammanbitet artiga mailet.
”Det tjänar inget till att vara otrevlig” men varför är det så här? Varför går de sönder, varför är de så dyra, varför måste man köpa FLASKOR för att få tag på nya korkar?

För det var irriterande. Jag fick min fina fina sodastream och använder den mycket, men eftersom det inte är standardmodell så har den också speciella flaskor i glas, med en annan sorts kork än de vanliga. Och denna kork envisas med att spricka. Jag fick två flaskor tillsammans med maskinen och ganska fort hade båda korkarna spruckit. Irriterat for jag till MediaMarkt för att köpa nya, insåg att man måste köpa flaska för att köpa kork. Så jag köpte två flaskor till. För 160 spänn styck. (Förstå irritationen!) Ännu en kork sprack och nu var jag alltså inne på den sista. Tror ni att jag känner att jag behöver fler flaskor?

Så fick jag då svar från SodaStream. Jo, man ska visst kunna köpa bara korkar hos återförsäljarna, men ville jag bara meddela min adress kunde de skicka några korkar.
Så nu sitter jag här med fyra nya fina fungerande korkar och all min irritation bara pös bort, ungefär som kolsyran ur en flaska vatten med otät kork.
Jag som skulle vara Kränkt Konsument och allt!

Om mcsarcne

Essa. Enastående. Ensamstående. Essantiell, emotionell. Elitistisk, Egoistisk Elemmírëansk Eller bara en massa trams..! Visa alla inlägg av mcsarcne

7 responses to “Korkat

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: