Trendsetter

Att klippa det här barnet är inte helt enkelt. Dels involverar en klippning att man sitter ner i mer än tre minuter. Dessutom är det bra om man sitter någorlunda still. Själva klippandet involverar en duktigt vass sax – nej, man kan inte klippa hår med en slö sax – och eftersom kombinationen vass sax och livligt barn är mer än nödvändigt spännande lånade jag en hårtrimmer för att se om äventyret blev en smula mindre äventyrligt då. Jag menar, även om man faktiskt har två öron och alltså kan förlora ett så har barnet stundtals fullt tillräckligt selektiv hörsel ändå.

Klippmaskin allså.
Jodå.
Det gick. Mindre läskigt för öron och andra utstickande kroppsdelar, men än mer snurrande och farande på barnet eftersom den surrar och låter och har en knapp som man stänger av och sätter igång apparaten med. Och knappar på apparater tycker vi om. Massor med tyckom.

Lite puts just runt öronen måste man ändå använda saxen till, så jag vänder mig om för att sträcka mig efter den, där den ligger på bordet.

Så surrar det till bakom min rygg.

Hmmm.

Vi kan väl kalla det ”inverterad lugg”?

Vårens nya trend?

20120309-131905.jpg

Om mcsarcne

Essa. Enastående. Ensamstående. Essantiell, emotionell. Elitistisk, Egoistisk Elemmírëansk Eller bara en massa trams..! Visa alla inlägg av mcsarcne

6 responses to “Trendsetter

 • gigjoe

  MEEEEENN…bildenfunkajunte!!! LAGA så jag får seeee!!! 😀

 • Mia*

  Säger som Joey här ovan: fixaaa!! 🙂 Det verkar vara någon sessions-information på länken till bilden – ser också något om session expired.

 • Fia

  Mitt tips är Nagelsax! Kort och lättmanövrerad så den hinner undan när barnen inte sitter still, och oftast tillräckligt vass. Men nu har jag fallit till föga och tar dem till frisören. (och Björn som är ett litet kvicksilver tycker det är så spännande att han sitter som ett tänt ljus i frisörstolen)

 • tokbusa

  göllit!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: